Referanse / Medie

Her kan du se forskjellige stylinger utført av The IN Style. Fotografene Amanda Andersen og Iselin Gudding har tatt bildene. Klikk på bildene for å se de hver for seg i større format.

Dyrisk Blikk

Sammen med nøytrale farger kan man fint bruke ting som blir et naturlig midtpunkt for blikket ditt. Her har puten med leoparden skapt helhet og eleganse. De beige fargene går igjen i bildet samt de andre putene. Denne stuen er klar til å nytes en kald høstdag.

Rød Glamour

Rød er en kraftig farge, men som en detalje fungerer den fantastisk bra. Sammen med hvitt og gråtoner får man den hverdags glamouren vi alle leter etter.

Sensommer Flørt

Leiligheten har mye naturlig lys som gjør det mulig å benytte sterke farger sammen med det hvite og nøytrale. Den røde puten blir et naturlig midtpunkt og trekker oppmerksomheten mot Hollywood glamouren som forsterkes av Audrey Hepburn bilde.

Sesongens Farge

Oransje er en varm farge som er flott å bruke sammen med hvitt og grått. Den bryter de kalde tonene og gir rommet et friskt pust samtidig som en varm glød.

Eleganse i hverdagen

Med svart og hvitt som hoved «fargene» får stuen et elegant men også røft uttrykk. Ved å blande inn detaljer av sølv og turkis mykes linjen opp, og fokus rettes først mot sofaen.

Fløyelsnatt

Et soverom skal være et rom man kan nyte. Ved å blande gråtoner med hvitt og naturfarger får du myke fargelinjer.  Bruk gjerne puter i forskjellige størrelsre og form. Dette skaper et midtpunkt i rommet.

En Midtsommernattsdrøm

Her er soverommet stylet med klassiske motiver. Gull og bruntoner er smakfullt satt sammen. Den vinrøde velour puten er en flott brytning i det hvite. Her kan man drømme seg tilbake i tid.

Tid for kos

Stuen er et sted man skal kunne sette seg ned med en kopp te, klappe seg selv på skulderen og slappe av. Lilla er en farge som er eksklusiv men som og har en avslappende virkning. Bland gjerne denne fargen sammen med detaljer i sølv.

I rustikkens hjørne

Har man et mørkt gulv, utnytt dette med å bruke hvite detaljer som tepper, puter, lys og enkelte møbler. Her har vi brukt en hvit sofa, med turkise detaljer som blir et naturlig midtpunkt i rommet. En gammel skipskiste får nytt liv som stuebord.

Kontor med sjarm

Her er det en blanding av nytt og gammelt som gir en følelse av tidløshet. Bruken av bruntoner sammen med hvitt gir en god balanse uten at det hvite blir for dominerende.

Drøm deg bort

Et soverom er blitt et rom som skal sees og nytes. Grått er en farge som passer han og henne. Samtidig gir en følelse av eksluvisitet. Man skal alle unne seg litt luksus i hverdagen.

Cupcake

Dette er alle pikers drøm. Et kreativt rom hvor den minste kan reise inn i sin hemmelige lille verden. Her er det en balansert nyanse mellom rosa toner, hvitt og en syrlig og frisk grønn. Sov godt lille venn.

En vinterdrøm

Alle rom i huset ditt skal få deg til å føle velbehag, ro og ikke minst lykke.
Ved å bruke turkis og andre naturfarger som grått, brunt og beige, skaper det en harmoni og ro i rommet.
Turkis er fargen som får deg til å føle deg glad og avslappet.

Husets hjerte.

Siden antikkens Hellas har mat og samvær vært dagens høydepunkt. Ved å kombinere høstens farger av orange, grønn og grå, skapes det en flott balanse sammen med hvitt og sølv.

Varme Høstdager.

Sett deg ned i en sofakrok og se ut på høstværet, gjerne med en kopp te i hendene. Her er det brukt varme lune farger som gir en god harmoni i rommet.

Sukkerspinn.

Bor det en håpløs romantiker i deg? Med myke overganger av beige og hvitt gir det en liten følese av fransk romantikk.

Rockchick.

Ikke vær redd for å bruke svart! Sammen med tøffe kombinasjoner av sølv og rosa blir dette et stilfult jenterom!

Helleveien.

Her er en liten studioleilighet The IN Style ordnet til før salg. Alt innbo er fra vårt eget lager.

Ditt lille private Spa.

Hvem har sagt at man ikke kan ha sitt eget spa. Ved å kombinere hvitt, sølv og svart, blir dette baderommet en nytelse å være i.

"Det var en gang…"

La ditt eget hjem bli ditt eventyr!

Kontor med sjel.

Kontoret er her blitt stylet med en romatisk vri. Det er utført i hvitt, med innslag av svart og gråtoner. I tillegg er det rosa detaljer som skaper en harmoni mellom det hvite og det grå.

Tidløst soverom

Her er det brukt lyse, men duse toner i hvitt og grått. Soverommet får et romantisk og tidløst preg, med innslag av rosa detaljer.

Jenterom.

Her er sengen et sentralt møbel i rommet. Likevel er det teksten på veggen som skaper et naturlig fokuseringspunkt,  da det er en annerledes veggpryd. Telefonen er en detalj som gir et friskt uttrykk, uten å bryte harmonien.

Rødvinskos.

Dette rommet gir en innbydende atmosfære med en stil som er fin og avslappet. Rommet harmonerer med fargetoner i hvitt og grått, og det åpnet opp for mer freshe detaljer som kan byttes ut og på den måten fornye rommet. Her er det puten som gir herlig innslag av farge.

En ungkarsdrøm.

I dette rommet er fokuset på det maskuline. Med en fargesammensetning av grå, svart og naturlig treverk, skaper det et røft, men samtidig elegant uttrykk. Rommet er høstlig og moderne innredet.

. .

Kjøkken med sjarm.

Hvem drømmer vel ikke om et kjøkken, som ikke bare er et kjøkken, men også husets hjerte? Her er det gamle kombinert med det moderne i en hårfin balanse. Fargevalget harmonerer, og det er innslag av røde og rosa detaljer.

Medieomtaler

Drømmen var et stort og lyst bad.
De fikk et bad med luksusfølelse selv om de holdt budsjettet på et moderat nivå
vivilla.no
http://www.viivilla.no/Bad/Baderomsinnredning/Drommebad-med-utsikt-67155
The IN Styles interiørkonsulent Suzanne Andersen hadde på besøk Viivilla.no som gjorde en flott repotasje. Les alt sammen på følgende link: viivilla.no
http://www.viivilla.no/Kjokken/Kjokkeninnredning/Kjokken-i-retrostil-65517
"For tre og et halvt år siden fant Suzanne og Stein Andersen drømmetomten på en høyde
like utenfor Os sentrum, nå kan huset til familien Andersen bli kåret til Norges vakreste.
Huset er nemlig en av ti finalister som er med i kåringen til magasinet BoligPluss og
God Morgen Norge på TV2.
http://www.bt.no/husoghjem/Er-dette-Norges-vakreste-hus-2564647.html
" Norges vakreste hjem? Stein Flemming Andersen har bygget huset på Os selv.
Konen Suzanne har også bidratt masse. Bildeserie på BA.no"
http://www.ba.no/forbruker/bolig/article5718400.ece